Aquest document contractual regirà la contractació de productes i serveis a través del lloc web www.strambotic.cat, propietat de Joan Carles Punsola Tomàs, d'ara endavant strambotic.cat. L'acceptació d'aquest document comporta que l'USUARI:

- Ha llegit, entén i comprèn l'aquí exposat.
- És una persona amb capacitat suficient per contractar.
- Assumeix totes les obligacions aquí disposades.

Aquestes condicions tindran un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través del lloc web del www.strambotic.cat.
Strambotic.cat. es reserva el dret de modificar unilateralment les Condicions, sense que això pugui afectar els béns o promocions que van ser adquirits prèviament a la modificació.
La realització d'una comanda a Strambotic.cat, suposa l'acceptació per part de client de les següents condicions legals.

DESPESES D'ENVIAMENT

Els ports aniran inclosos en l'import de la comanda.

Enviaments gratuïts:

Si l'import de la comanda és igual o superior a 50 € ens fem càrrec de les despeses d'enviament dins de la península.
Per als enviaments a les Illes Balears i Canàries enviament gratuït a partir de 130 €.
Enviaments a Unió Europea a partir de 130 €.
Enviaments resta Europa a partir de 150 €.

Costos per enviament:
Enviament a la Península: 5,90 €
Enviament a Illes Balears: 15 €
Enviament a les Illes Canàries: 30 €
Enviament a França i Alemanya: 25 €
Enviament a Unió Europea: 30 €
Enviament a la resta d'Europa: 40 €

ENVIAMENTS I TERMINIS DE LLIURAMENT

Els terminis de lliurament dels productes en existències per a enviaments peninsulars estan entre les 48 i 72 hores (laborables).
Si no comptem amb el producte li notificarem termini estimat en un període màxim de 72 hores (laborables)

En cas de notificar-li un termini que no satisfaci les seves necessitats tractarem d'oferir possibles solucions alternatives o la cancel·lació de la seva comanda.
* No s'inclouen festius, ni caps de setmana.

Per raons de seguretat no poden realitzar-se comandes superiors a 500 € ni amb més de 30 artícles per comanda.

Les comandes s'envien cada dia (laborables) per missatgeria.
Rebrà un correu de confirmació quan la seva comanda hagi estat enviada i partir d'aquest moment li arribarà el paquet a casa en aproximadament 72 hores (dies laborables).
El cap de setmana no s'envia ni es reparteix.

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ

Per a la devolució d'un producte dins del període de proves (14 dies), només ha d'enviar un correu electrònic a admin@strambotic.cat amb les següents dades:
  • Número d'Albarà (aquest document s'envia juntament amb la comanda)
  • Telèfon i correu electrònic de contacte
  • Motiu de la devolució.
Li enviarem les instruccions oportunes per realitzar la devolució i un número identificatiu.
Els enviaments com a conseqüència de les devolucions es realitzaran a ports pagats pel comprador, en el seu embalatge original (a què s'adherirà una etiqueta que se li enviés per part de Strambotic.cat. Haurà d'enviar el producte amb tots els accessoris, si en té, acompanyats d'una fotocòpia de la factura de compra.
En cap cas s'acceptarà cap producte que hagi estat utilitzat.
En el cas que el producte tingui algun desperfecte derivat de la seva manipulació diferent del comunicat a l'empresa com a motiu de devolució el comprador es farà càrrec de la indemnització corresponent.

També pot canviar els productes a les nostres botigues de l'Estartit (carrer Santa Anna 46 i Carrer santa Anna 58) enviant abans un correu electrònic d'informació.

GARANTIA

Tots els productes comercialitzats a www.strambotic.cat queden supeditats al període i condicions de garantia que estableix el fabricant. I és el fabricant l'encarregat de respondre de la garantia dels mateixos.

CONTINGUTS I INFORMACIÓ SUBMINISTRADA A www.strambotic.cat

Strambotic.cat es reserva el dret a modificar l'oferta comercial presentada al web www.strambotic.cat (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment.

En el cas que en algun moment es produís algun error tipogràfic, aliè en tot moment a la voluntat de strambotic.cat, es procediria immediatament a la seva correcció. En cas d''existir un error en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, li comunicarem al client aquest error i tindrà el dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

COMANDES

Podem rebutjar una oferta o cancel·lar una compra a qualsevol de les següents situacions, sense ser responsables de cap dany o cost.
Al realitzar una comanda en www.strambotic.cat, ens fa una oferta de compra dels productes que ha seleccionat en aquests termes i condicions.
Podem acceptar o no l'oferta a la nostra discreció.
L'hi notificarem per correu electrònic abans de qualsevol acció, per tractar de resoldre el problema i retornar qualsevol pagament realitzat:
  • Quan la vostra informació de pagament sigui incorrecta o no verificable
  • Quan el demanat pot haver estat efectuat amb finalitats fraudulentes, o en relació amb un delicte o una altra activitat il·legal, o per a la seva revenda.
  • Quan s'hagi produït un error involuntari, per exemple un error de pagament, etc .;

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes condicions es regiran o s'interpretaran conforme a la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. Srambotic.cat  i l'USUARI acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar de la prestació dels productes o serveis objecte d'aquestes Condicions dels Jutjats i Tribunals del domicili de l'USUARI.

En el cas que l'USUARI tingui el domicili fora d'Espanya, Srambotic.cat i l'USUARI renuncien expressament a qualsevol altre fòrum, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals més propers a la població de Torroella de Montgrí- l'Estartit (Girona).